z sałatą rzymską, fasolką z sezamem, parmezanem, szalotką i grillowanym kurczakiem lub tofu
z piklami i majonezem z dodatkiem sriracha, oliwą chorizo i cebulowym chipsem
z karkówką z naszej wędzarni, kruszonką z chleba, ricottą z mascarpone i pesto bazyliowym
z cebulką, z konfiturą z jabłek, rodzynkami w wódce, gorczycą i grzanką
z kremem chlebowo-migdałowym, z chimichurri słonecznikiem i cebulką
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
z cukinią, groszkiem, porem, makaronem orecchiette i pesto
z wędzonym łososiem, kukurydzą, curry i słodką śmietanką
z pastą z wędzonej makreli z panierowanym gzikiem i marynowanym ogórkiem na puree z zielonego groszku
na kremowej kaszy z puree cebulowym, z sosem z pietruszki, zieloną oliwą i młodym szpinakiem
z chrupiącym arancini, puree z batatów, grillowanym karczochem i szalotką piklowaną
z młodymi ziemniaczkami, puree z pietruszki, brokułem łodygowym i sosem koniakowo–śmietankowym
ze szpinakiem, zielonymi szparagami, młodymi ziemniakami i sosem cielęcym z duszonymi pieczarkami i zielonym pieprzem
z kaszką kukurydzianą, na paście z ciecierzycy i buraczka z czerwona cebulą
w kremowym sosie z chorizo na puree z kukurydzy
w glazurze z sosem tzatziki, kremowym puree i warzywami okopowymi
o dostępne smaki zapytaj kelnera
w delikatnym biszkopcie z rubinową czekoladą
z kremem z mlecznej czekolady, konfiturą z rabarbaru, lodami śmietankowymi i bezą
z Ostojowej cukierni. Zapytaj kelnera, co dziś serwujemy
serwujemy od godziny 15:00
serwujemy od godziny 15:00
owocami i gałką lodów waniliowych
z grubo ciachaną frytką i surówką
ze śmietaną i cynamonem, posypane cukrem pudrem
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166
64-212 Siedlec, Polska
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij