Przyjazd
Wyjazd

Lista alergenów

  • 1 | Gluten
  • 2 | Skorupiaki | Crustaceans | Krebstiere
  • 3 | Jaja | Eggs | Eier
  • 4 |  Ryby | Fish | Fisch 
  • 5 | Orzechy | Nuts | Nüsse 
  • 6 | Soja | Soy 
  • 7 | Mleko | Milk | Milch 
  • 8 | Seler | Celery | Sellerie 
  • 9 | Gorczyca | Mustard | Senf 
  • 10 | Sezam | Sesam 

Przystawka

Kaszanka na ziemniaczanym rosti z kremem z kiszonej kapusty - 1,7,9
Blood sausage on potato rösti with sauerkraut cream | Blutwurst auf Kartoffelrösti mit Sauerkrautcreme

Tatar wołowy z marynowanym podgrzybkiem, piklami i szczypiorkowym majonezem - 1,3,9
Beef tartare with pickled bay bolete mushrooms, pickles, and chive mayonnaise | Rindertatar mit eingelegten Butterpilzen, Gewürzgurken und Schnittlauchmayonnaise

Sałatka z pieczonych buraków z figami, serem kozim, orzechami włoskimi i gruszką z dressingiem z octu cherry - 5,7
Roasted beetroot salad with figs, goat cheese, walnuts, and pear with cherry vinegar dressing | Rote-Bete-Salat mit Feigen, Ziegenkäse, Walnüssen und Birne mit Kirschessig-Dressing

Śledź Matias z kwaśną śmietaną, białą rzodkwią i ziemniaczanymi moskolami  - 1,3,4,7
Matias herring with sour cream, white radish, and potato moskole | Matjeshering mit saurer Sahne, weißem Rettich und Kartoffelmoskollen

Terrina z pieczonych warzyw z sosem tatarskim i wędzonym halibutem - 1,4,6,9
Roasted vegetable terrine with tartar sauce and smoked halibut | Gemüse-Terrine mit Tartarsoße und geräuchertem Heilbutt

Zupa

Krem rakowy z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem - 1,2,4,8
Crayfish cream soup with purée, crayfish tails, and caviar | Flusskrebscremesuppe mit Püree, Krebsenschwänzen und Kaviar

Wielkopolska parzybroda z gorczycą i suszonym grzybkiem - 8,9
Greater Poland parzybroda (cabbage stew) with mustard and dried mushroom | Großpolnischer Parzybroda (Kohl-Eintopf) mit Senf und getrocknetem Pilz

Wegański krem z pora i ziemniaków z pikantną kruszonką z chleba - 1
Vegan leek and potato cream soup with spicy bread crumbs | Vegane Lauch-Kartoffelcremesuppe mit würzigen Brotkrümeln

Zupa serowa z pieczarkami i kruszonką cebulową - 1,5,6,7,8
Cheese soup with mushrooms and onion crumble | Käsesuppe mit Champignons und Zwiebelcrumble

Danie Główne

Pierogi z pieczoną kaczką z puree ze śliwki i sosem tymiankowym - 1,8,7 
Dumplings with roasted duck, plum purée, and thyme sauce | Teigtaschen mit gerösteter Ente, Pflaumenpüree und Thymiansoße

Kluski śląskie na puree z kurek, ze smażonym groszkiem, wędzonym łososiem i pesto bazyliowym - 4,7,9
Silesian dumplings on chanterelle purée, with fried peas, smoked salmon, and basil pesto | Schlesische Klöße auf Pfifferlingpüree, mit gebratenen Erbsen, geräuchertem Lachs und Basilikumpesto

Makaron spaghetti z sosem grzybowym i serem dojrzewającym - 1,3,6,7
Spaghetti pasta with mushroom sauce and aged cheese | Spaghetti mit Pilzsoße und gereiftem Käse

Okoń morski ze smażonym krabem, na ziemniaczanej gratin z paprykowym puree - 1,2,4,7
Sea bass with fried crab, on potato gratin with pepper purée | Seebarsch mit gebratenem Krabben, auf Kartoffelgratin mit Paprikapüree

Pieczona połówka kurczaka kukurydzianego z duszonymi pieczarkami, szpinakiem i puree ziemniaczanym - 1,7,8
Roasted half of corn-fed chicken with stewed mushrooms, spinach, and potato purée | Gebratene Hälfte eines Mais-Hühnchens mit geschmorten Champignons, Spinat und Kartoffelpüree

Udko z kaczki confit z tartą z karmelizowaną cebulą, puree ziemniaczanym i modrą kapustą - 1,3,7
Duck leg confit with caramelized onion tart, potato purée, and red cabbage | Confit von Entenkeule mit karamellisierter Zwiebel-Tarte, Kartoffelpüree und Rotkohl

Stek z polędwicy wołowej na puree z selera z krokietami ziemniaczanymi i sosem smardzowym - 1,3,7,8
Beef tenderloin steak on celery purée with potato croquettes and morel sauce | Rinderfiletsteak auf Selleriepüree mit Kartoffelkroketten und Morchelsoße

Desery

Tarta ananasowa z lodami kokosowymi i cytrusowym karmelem - 1,7,3
Pineapple tart with coconut ice cream and citrus caramel | Ananastarte mit Kokoseis und Zitruskaramell

Assiette czekoladowe z makaronikiem - 1,3,5,7
Chocolate assiette with macaron | Schokoladenassiette mit Macaron

Inspiracja cukiernika
Pastry chef's inspiration | Kreation des Konditors

Lody Rzemieślnicze
Artisanal ice cream | Handwerklich hergestelltes Eis

Pakiety pobytowe

Sylwester 2024/2025
od 1 220 /os./pobyt
od 1 220 /os./pobyt

Zanurz się w magicznym klimacie Dzikiego Zachodu i przywitaj Nowy Rok w stylu prawdziwych kowbojów!

Szczegóły oferty
Sylwester 2024/2025
Sylwestrowy Pakiet Szeryfa
od 1 800 /os./pobyt
od 1 800 /os./pobyt

W tym roku Sylwester obchodzimy przez dwa dni! Serdecznie zapraszamy na pobyt w Ostoi w amerykańskim stylu. Poza nocą ...

Szczegóły oferty
Sylwestrowy Pakiet Szeryfa
Dłużej = taniej do -15% ze śniadaniem
od
od

Jeśli chodzi o odpoczynek, nie ma sensu się ograniczać. Skorzystaj z naszej promocji na pobyt w Ostoi i ciesz się sielankowym ...

Szczegóły oferty
Dłużej = taniej do -15% ze śniadaniem
Cena dnia - oferta elastyczna
od 360 /noc
od 360 /noc

Gwarancja najniższej ceny w przypadku rezerwacji online.

Szczegóły oferty
Cena dnia - oferta elastyczna
Cena dnia - oferta elastyczna (weekend)
od 400 /noc
od 400 /noc

Gwarancja najniższej ceny w przypadku rezerwacji online.

Szczegóły oferty
Cena dnia - oferta elastyczna (weekend)
Po prostu MIŁOŚĆ
od 1 800 /pobyt
od 1 800 /pobyt

Zaskocz swoją drugą połowę i zabierz ją w romantyczną podróż do Ostoi Chobienice. Nie ma w życiu nic cenniejszego ...

Szczegóły oferty
Po prostu MIŁOŚĆ
Dziewczyny mają wychodne
od 1 730 /pobyt
od 1 730 /pobyt

Wykorzystaj weekend na spotkanie z przyjaciółkami. Zostawcie mężów z dziećmi w domu i podarujcie sobie odprężającą ...

Szczegóły oferty
Dziewczyny mają wychodne
Wspaniałych rodziców mam
od 1 635 /pobyt
od 1 635 /pobyt

Kto jest naszym najwierniejszym przyjacielem, wyrozumiałym nauczycielem i przewodnikiem w życiu ? RODZICE. To Oni uczą ...

Szczegóły oferty
Wspaniałych rodziców mam
Zobacz wszystkie oferty
Lokalizacja

w wyjątkowej okolicy

Chobienice 166
64-212 Siedlec, Polska

Zobacz na mapie
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij