z kremem z kiszonej kapusty
z marynowanym podgrzybkiem, piklami i szczypiorkowym majonezem
z białą rzodkwią i ziemniaczanymi moskolami
z sosem tatarskim i wędzonym halibutem
z puree, szyjkami rakowymi i kawiorem
z gorczycą i suszonym grzybkiem
z pikantną kruszonką z chleba
z pieczarkami i kruszonką cebulową
z puree ze śliwki i sosem tymiankowym
ze smażonym groszkiem, wędzonym łososiem i pesto bazyliowym
i serem dojrzewającym
na ziemniaczanej gratin z paprykowym puree
na puree z selera z krokietami ziemniaczanymi i sosem smardzowym
z tartą z karmelizowaną cebulą, puree ziemniaczanym i modrą kapustą
z duszonymi pieczarkami, szpinakiem i puree ziemniaczanym
o dostępne smaki zapytaj kelnera
z lodami kokosowymi i cytrusowym karmelem
z makaronikiem
z Ostojowej cukierni. Zapytaj kelnera, co dziś serwujemy
serwujemy od godziny 15:00
owocami i gałką lodów waniliowych
z grubo ciachaną frytką i surówką
ze śmietaną i cynamonem, posypane cukrem pudrem
w wyjątkowej okolicy
Chobienice 166 64-212 Siedlec, Polska
+48 683 531 600 recepcja@ostojachobienice.pl
Zapisz się na nasz newsletter.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.